Dekk

Stort utvalg i kjente merkevarer og mye mer - til meget hyggelige priser

Bredt utvalg av kjente dekkmerker

Som helt uavhengig dekkforhandler i Haugesund står vi fritt til å levere alle de kjente merkevarene samt flere gode alternativ på pris.
Derfor kan vi alltid anbefale det dekket vi vet er best for deg!

Med over 30 års erfaring i bransjen og gode kontakter gjør vi vårt ytterste for å skaffe det aller meste
av dekk til meget hyggelige priser.

Så holder du til i Haugesund området gjør du lurt i å sjekke med oss før du kjøper dekk!

Et utvalg av dekkmerker vi fører:
Michelin dekk     Vredestein dekk      Continental dekk     Goodyear dekk    Falken dekk    Federal dekk     Sailun dekk      Cooper dekk
                Nokian dekk    apollo dekk    BF Goodrich dekk           

Vi har nitrogenfylling til dekk!

Vi tilbyr nitrogenfylling til alt som ruller! Fordelene med nitrogen i dekkene er mange. Du får blant annet mer konstant trykk i dekkene og trykket reduseres langsommere!

< Les mer >

Vår erfaring - din trygghet

Dekk%20stabel
Å velge de riktige dekkene handler om mye mer enn å ha den rette dekkdimensjonen til bilen din. Det er store forskjeller på veigrep, slitestyrke og støy mellom de ulike dekktypene. Derfor har vi alle de kjente dekk merkene. 

Vi kan levere stort sett alle merkene du som kunde måtte ønske med max 1 dags levering.  Vi er ikke styrt av en kjede eller et dekkmerke slik stort sett alle våre konkurrenter er.
Med mange års erfaring vet vi hva som skal til for å gi deg økt trygghet og kjøreglede på krevende norske veier. Vi har et stort utvalg av både sommerdekk, vinterdekk og felger til både til personbil, vare, SUV og 4x4.
 
Fagmessig montering og avbalansering er avgjørende for et godt resultat. Vi har topp utstyr, blant annet har vi investert i markedets råeste dekkomlegger for nøyaktig avbalansering og montering av dine sommerdekk eller vinterdekk.

Enten du er privatperson eller bedrift i Haugesund er du i trygge hender når du velger å handle hos oss. Vi skal utvikle oss i lag med kundenes behov og alltid sørge for å kunne tilby konkurransedyktige priser.


 

Vi tar hjulskiftet mens du venter!

Hjulskift fra kr 449,- Alt inkludert!

Åpent mandag til fredag 08.00 – 17.00 Lørdag 10.00 – 14.00

Budget eller premium dekk - hva er forskjellen?

Premium dekk
Noen ganger får vi spørsmålet: «Hva er egentlig forskjellen mellom et premium og et budget dekk?»
Budget-dekk har fokus på pris og gir god kvalitet for en rimeligere penge.  Budget-dekk har ikke samme komfort eller egenskaper som et premiumdekk, men kan for vanlig bruk under normale forhold være et godt alternativ for mange bilister.

Medium dekk er topp moderne og kvalitetsmessig meget gode dekk i mellompriskategorien. Her får du den perfekte kombinasjon mellom kvalitet og pris fra kjente leverandører.

Premium dekk er utviklet for å gi best mulig ytelse i form av sikkerhet, grep, rullemotstand og levetid som er tilgjengelig på markedet til enhver tid. Produktene her er utviklet med aller nyeste teknologi og gir lite støy. Du finner verdens ledende og mest kjente dekkmerker i premiumsegmentet.
 
Det er vanligvis tre karakteristikker som utgjør forskjellen mellom et premium dekk og et budget-dekk; forbedret teknologi, forbedret gjennomsnittsytelse og høyere sikkerhetskarakteristikker. 

Regler for hjulskift

Dekk og hjulskift
Datoen for å sette på piggdekk på høsten er satt til 1. november (15. oktober i Nord-Norge). Før dette er det ikke tillatt å kjøre med piggdekk.

Datoen for å ta piggdekkene av er satt i forhold til påsken. Siste frist for å ta av piggdekkene er første søndag etter påske. Myndighetene er klar over at mange nordmenn liker seg i påskefjellet og datoen for å ta piggdekkene av er derfor satt i forhold til denne høytiden.

Mange av de som kjører piggfie vinterdekk faller for fristelsen til å utsette skiftingen til sommerdekk om våren. Dette er ikke ulovlig, men vi anbefaler på det sterkeste å skifte til sommerdekk når gradestokken viser over 8-10 grader. Forskjellen på sommerdekk og piggfrie vinterdekk er større enn mange tror. Forskning og uavhengige dekktester viser at de piggfrie vinterdekkene har svært dårlige egenskaper på sommerføre. Vinterdekkene er konstruert for at de skal være myke når det er kaldt. Da er det ikke så vanskelig å skjønne at ”vintergummien” rett og slett blir for myk på sommerføre. Desto varmere det er, desto verre er det.

Stikk gjerne innom oss for råd og anbefaling om hvilket dekk som passer best for dine behov og kjørestil. Du finner oss i Hemmingstadvegen 27, 5535 Haugesund.

Husk også at vi har dekkhotell. Som dekkhotellkunde slipper du å tenke på når det er tid for hjulskift. Du slipper også jobben med å skifte, lagre eller å frakte dekkene for å få dem skiftet. Les mer om dekkhotell.


Vi forhandler de fleste kjente dekkmerker som
MICHELIN, CONTINENTAL, NOKIAN, VREDESTEIN, GOODYEAR, FALKEN, APOLLO, FEDERAL, COOPER, BF GOODRICH, SAILUN
med flere.