Personvern

Personvern og informasjonskapsler

Denne personvernerklæringen gir deg informasjon om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger via denne nettsiden. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

1 Dekkbutikk ved daglig leder er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å sende oss en henvendelse via vårt kontaktskjema. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Trafikken til nettstedet logges anonymt. Denne informasjonen kan på ingen måte spores tilbake til noen enkeltperson. Data blir logget i den hensikt i å optimalisere nettstedet for å øke brukervennligheten for våre besøkende. Dette er standard for de fleste nettsteder.
For å kunne logge trafikken til og på vårt nettsted, legges det en informasjonskapsel i din nettleser. Denne informasjonskapselen kan du selv fjerne, ved å følge instruksjonen i din nettleser.

1 Dekkbutikk AS benytter seg av Google Analytics til nettstedsmåling. Innsamlet informasjon brukes bare til statistiske formål. Vi anvender statistikk om trafikk/trafikkleverandører i aggregert form. Statistikken inneholder aldri noen form for personlig informasjon, alt er anonymt. IP-adresser lagres ikke i vår database der vi lagrer atferd på nettstedet, derfor kan informasjon om deg ikke kobles sammen med din identitet.

Når du sender inn kontaktskjema ber vi om navn, e-postadresse og telefonnummer. Dette gjør vi for å kunne administrere ditt kundeforhold samt ha mulighet til å kontakte deg hvis det skulle være behov. Denne informasjonen vil bli oppbevart så lenge du har et aktivt kundeforhold hos oss. Vi er også pålagt å oppbevare enkelte kategorier av informasjon i forbindelse med regnskapsføring og disse opplysningene oppbevares i henhold til gjeldende regler om bokføring.
1 Dekkbutikk endrer innholdet på nettsiden etter behov og kan når som helst, helt eller delvis, endre eller fjerne innhold uten forvarsel. Enhver beslutning du måtte ta som følge av innholdet, er på eget ansvar.
 
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.